Bezorgen

Bezorging Nederland

Brievenbusbezorging (alle artikelen MET brievenbusafbeelding)

De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 2,78 excl. BTW. Leveringen geschieden van dinsdag t/m zaterdag. Al onze zendingen worden bezorgd door PostNL. Dit houdt in dat 98% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Het pakket zal als een busstuk aangeboden worden. Dit houdt in dat het pakket niet traceerbaar is. Het verzenden gaat dan ook geheel op eigen risico. Niet aangekomen pakketten zijn geen reden tot creditering.

Pakketbezorging (alle artikelen ZONDER brievenbusafbeelding)
De bezorgkosten per adres binnen Nederland bedragen € 6,25 excl. BTW. Leveringen geschieden van dinsdag t/m zaterdag. Al onze zendingen worden bezorgd door PostNL Pakketservice. Dit houdt in dat 98% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Dit kan tussen 09.00 en 21.30 uur (zakelijke wijken tot 17.00 uur). Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan zal het pakket bij de buren worden afgeleverd. Is daar ook niemand aanwezig, wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het adres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en krijgt de ontvanger hiervan bericht in de brievenbus, dat de zending binnen 3 weken afgehaald dient te worden.

Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet tijdig of niet intern doorsturen van pakketten binnen bijvoorbeeld grote internationale concerns, bungalowparken, ziekenhuizen, recepties, bedrijven en voor onderlinge afspraken tussen bezorgdienst en de ontvanger!

Let op: Indien de ontvanger het pakket weigert, om welke reden dan ook, wordt het pakket retour gestuurd door PostNL Pakketservice. Let op dat bij grote concerns, etc het concern de ontvanger is en niet de contactpersoon.

Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven adressen. Wanneer u een foutief adres heeft opgegeven kan het pakket retour gestuurd worden door PostNL Pakketservice of het pakket wordt op het opgegeven adres geleverd (naam ontvanger en adres hoeven niet overeen te komen, opgegeven adres is leading!). Er vindt geen creditering van het geschenk plaats.

Let op: Heeft een absolute ‘deadline’ voor de bezorging (denk aan een verjaardag, jubileum etc), neem dan geen risico, laat uw kado dan minimaal één dag eerder bezorgen.

Bezorging Buitenland
Internationale bezorgkosten en overkomstduur verschillen per land. Verder dient u bij verzending rekening te houden met de lokale wetgeving en voor chocolade producten de temperatuur ter plaatse! Het kado wordt altijd in uw opdracht en voor uw risico verzonden. Tasty Present-Chocotelegram® kan niet garanderen, wanneer, hoe en in welke staat uw cadeau wordt afgeleverd. Helaas is het niet mogelijk voor internationale zendingen de exacte afleverdag te bepalen. De aangegeven overkomstduur is indicatief!

Levering België
De bezorgkosten per adres binnen België bedragen € 7,95 excl. BTW. Levering geschiedt van dinsdag t/m zaterdag. Al onze Belgische zendingen worden bezorgd door PostNL Pakketservice. Dit houdt in dat 97% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.

Levering Duitsland

De bezorgkosten per adres binnen Duitsland bedragen € 5,95 excl. BTW. Levering geschiedt van dinsdag t/m zaterdag. Al onze Duitse zendingen worden bezorgd door DHL Deutschland. Dit houdt in dat 80% van de pakketten de volgende dag geleverd zal worden. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.

Levering Frankrijk
De bezorgkosten per adres binnen Frankrijk bedragen € 13,50 excl. BTW. Levering geschiedt van dinsdag t/m zaterdag. Al onze Franse zendingen worden bezorgd door TNT Express. De overkomstduur voor levering binnen Frankrijk is 2-4 werkdagen. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt het pakket naar het postkantoor gebracht en wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger, dat de zending binnen 15 dagen afgehaald dient te worden.
OPGELET: het is niet mogelijk om binnen Frankrijk te leveren op een postbusadres.

Levering UK
De bezorgkosten per adres binnen UK bedragen € 13,50 excl. BTW. Leveringen geschieden van dinsdag t/m zaterdag. Al onze zendingen voor de UK worden bezorgd door TNT Express. De overkomstduur voor levering binnen de UK is 2-4 werkdagen. Wij kunnen helaas geen specifiek tijdstip van levering aangeven. Is de ontvanger niet aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Is er dan weer niemand aanwezig op het leveringsadres, dan wordt een briefje achtergelaten in de brievenbus van de ontvanger om een afleverafspraak te maken.
OPGELET: het is niet mogelijk om binnen de UK te leveren op een postbusadres.

Retourzendingen
Zodra een pakket bij ons retour komt (om welke reden dan ook), ontvangt u hierover bericht (internationale retourzendingen kunnen enkele weken duren!). U kunt dan kiezen; óf u het pakket nogmaals wilt laten leveren, óf u het pakket zelf wilt ontvangen óf dat het eventueel vernietigd mag worden. Bij nieuwe verzending naar welk adres dan ook, geldt dat de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht. LET OP: wanneer u ervoor kiest om het kado te laten vernietigen, worden het kado en de bezorgkosten NIET gecrediteerd.

LET OP: indien een pakket retour komt met als reden geweigerd, kunt u kiezen of u het pakket nogmaals wilt versturen naar de ontvanger, u het zelf wilt ontvangen of dat het pakket evt vernietigd mag worden. Bij nieuwe verzending naar welk adres dan ook, geldt dat de bezorgkosten nogmaals in rekening worden gebracht. Er vindt GEEN creditering plaats van kado en/of bezorgkosten.